Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Eveniment tematic „Prezentare servicii si solutii tehnologice inovative”

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Eveniment tematic „Prezentare servicii si solutii tehnologice inovative”

7 iulie 2022

Eveniment tematic „Prezentare servicii si solutii tehnologice inovative”

7 iulie 2022, ora 10:00, sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova – Sala Europa (Ploiesti, str. Cuza Voda, nr. 8).

 

Mai multe informatii:

 

Camera de Comerţ si Industrie Prahova, în colaborare cu Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Chimie şi Petrochimie INCDCP-ICECHIM vă invită să participaţi la evenimentul tematic dedicat serviciilor si solutiilor tehnologice inovative adresate firmelor.

 

Oferta de servicii şi soluţii tehnologice inovative ale INCDCP-ICECHIM adresată firmelor vizează îmbunătățirea calității produselor, realizarea de noi produse competitive, reducerea pierderilor materiale și valorificarea fluxurilor laterale rezultate din procesul de producție prin aplicarea principiilor economiei circulare, protecția mediului și a sănătății umane prin procese tehnologice nepoluante.

Vor fi prezentate oportunitățile de asistență tehnică gratuită de care puteți beneficia în cadrul proiectului și veți avea ocazia să discutați direct cu specialiștii ICECHIM pentru a organiza o eventuală vizită la sediul firmei Dvs. și întocmirea unei oferte personalizate, care să vină în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de dezvoltare.

Sunt asteptate firme din urmatoarele domenii de activitate: agricultura, industria alimentara, productia de mobila, automotive, petrochimie si industrie chimica.

 

Termen limita de confirmare a participării: 4 iulie 2022, la email: promovare@cciph.roalexandra.petre@cciph.ro, sau evenimente@cit-irecson.ro.

 

Persoane de contact: Dna. Alexandra Petre, Director Promovare, Comunicare, PR, CCI Prahova   – tel: 0741 231250 si Dl. Dan Grigore, Expert  CIT-IRECSON- tel: 0722 948073.

 

Anexe: scrisoarea de invitatie si agenda

 

Loc de desfășurare

CCI Prahova