Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului organizează întâlniri individuale ale consilierilor economici externi cu reprezentanți ai mediului de afaceri

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului organizează întâlniri individuale ale consilierilor economici externi cu reprezentanți ai mediului de afaceri

29 iunie 2022 - 1 iulie 2022

Stimată Doamnă / Stimate Domnule Director, 

În contextul preocupării permanente de a veni în sprijinul mediului de afaceri pentru creșterea exporturilor și identificarea de noi parteneri de cooperare,  CCI Prahova vă informează că, în perioada 29 iunie – 01 iulie 2022, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului organizează întâlniri individuale ale consilierilor economici externi cu reprezentanți ai mediului de afaceri – firme, organizații asociative, etc.

Activitatea personalului cu atribuţii economice (consilieri economici externi) trimis în străinătate de Ministerul pentru Antreprenoriat și Turism (MAT) este organizată sub forma Birourilor de Promovare Comercial – Economică (BPCE) în cadrul misiunilor diplomatice ale României în străinătate – ambasade sau consulate generale. Atribuţiile şi competenţele specifice ale consilierilor economici trimişi de MAT în străinătate sunt destinate sprijinirii mediului de afaceri românesc și au în vedere dezvoltarea dialogului şi relaţiilor cu comunitatea oamenilor de afaceri din ţara de reşedinţă, precum și relaționarea și colaborarea  cu autorităţile din ţara de reşedinţă şi identificarea căilor de acţiune care să susţină dezvoltarea relaţiilor comercial-economice bilaterale. Astfel, companiile care urmăresc internaționalizarea afacerii prin pătrunderea sau consolidarea poziției pe piețe externe – tradiționale sau emergente – vor avea ocazia să discute direct cu specialiști în diplomație economică și să primească răspunsuri punctuale la întrebările legate de promovarea externă.

Vă invităm așadar să participați alături de CCI Prahova la întâlnirile care se vor desfășura la sediul CCI București (Str. Ion Ghica nr. 4, Sector 3, București) între orele 9.00 – 13.00, trimițând confirmarea de participare pana cel tarziu 14 iunie 2022, la adresa de e-mail externe@cciph.ro, prin completarea tabelului anexat.

 

Cu stimă,

Aurelian GOGULESCU

PREȘEDINTE CCI Prahova

VICEPRESEDINTE pentru Diplomatie Economica  – CCI a Romaniei

Detalii

Începe:
29 iunie 2022
Se termină:
1 iulie 2022
Categorie Eveniment: