Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Forumul de Afaceri România – Grecia

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Forumul de Afaceri România – Grecia

7 iunie 2023

INVITATIE

 

Camera de Comerț și Industrie Prahova în colaborare cu Biroul pentru Afaceri Economice si Comerciale a Ambasadei Greciei în România și cu sprijinul Camerei de Comerț Bilaterale Româno-Elena,vă invită să participați la

Forumul de Afaceri România – Grecia

care va avea loc la Ploiești, sediul CCI Prahova din Str. Cuza Vodă nr. 8, Sala Europa

în data de 7 iunie 2023, începând cu orele 14.30

 

Evenimentul va include o sesiune de întâlniri B2B în care veți avea ocazia de a interacționa direct cu firmele grecești participante, care reprezintă cele mai diverse domenii de activitate. In acest sens, , anexam invitatia oficiala si lista delegatiei din Grecia cu rugamintea sa identificati firmele cu care doriti sa purtati discutii de afaceri si sa completati cu exactitate numele acestora in formularul de inscriere, astfel incat sa putem organiza in mod operativ programul de intalniri B2B.

Fiind convinși că această oportunitate este de un real folos afacerii Dvs., in cazul in care doriti sa participati, vă rugam sa ne retransmiteti completat formularul de înscriere anexat până cel târziu marți, 23 mai 2023, la adresa de e-mail externe@cciph.ro. Mentionam ca Forumul se va desfasura in lb. engleza.

 

Fișă Înregistrare

Greek Participants to Romania FINAL – BY SECTOR (1)

 

Invitatie oficiala

Detalii

Dată:
7 iunie 2023
Categorie Eveniment: