Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Invitație la misiunea economică din Letonia – 12 – 16 iunie 2023

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Invitație la misiunea economică din Letonia – 12 – 16 iunie 2023

12 iunie 2023 - 16 iunie 2023

Stimată doamnă / Stimate domn,

 

 

 

Ne face o deosebită plăcere să vă informăm că în perioada 12 – 16 iunie 2023, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) va conduce o misiune economică în Letonia, prilej cu care va organiza un forum bilateral de afaceri la Riga.

 

Cu această ocazie, CCIR intenționează să formeze o delegație de oameni de afaceri, care să reprezinte companii românești din industrii și domenii de activitate competitive precum: turism, metalurgie, IT&C, cyber-security și producția bunurilor de larg consum.

Agenda misiunii va cuprinde participarea delegației la o serie de sesiuni B2B cu companii reprezentative letone, întâlniri cu reprezentanții misiunii diplomatice a României în Riga, întrevederi follow-up cu parteneri de afaceri din Letonia și vizitarea unor obiective turistice.

 

În vederea unei bune organizări a misiunii economice, CCIR va oferi companiilor interesate unul din următoarele pachete de participare:

 

  1. Pachetul Gold – de la 1404 Euro + TVA, care include următoarele: transport aerian clasa Business, cazare hotel Riga – 4 zile cu mic dejun inclus, transferuri aeroport – hotel – aeroport, transport local și cheltuieli logistice pentru organizarea întâlnirilor de afaceri cu partenerii letoni.

 

  1. Pachetul Silver – de la 1151 Euro + TVA, care include următoarele: transport aerian clasa economy, cazare hotel Riga – 4 zile cu mic dejun inclus, transferuri aeroport – hotel – aeroport, transport local și cheltuieli logistice pentru organizarea întâlnirilor de afaceri cu partenerii letoni.

 

Prețul inițial al pachetelor se poate modifica în funcție de fluctuația valorii biletelor de avion pentru călătorie și de cotațiile cazărilor.

 

Demersul organizatoric al CCIR beneficiază de sprijinul Ambasadei României în Lituania, acreditată în Letonia.

 

Cu speranţa că acest eveniment prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața economică din Letonia, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea formularului de înscriere on-line.

 

Formularul de înscriere on-line. https://ccir.ro/formular/misiune-economica-letonia/

 

În urma confirmării participării dumneavoastră vă vom comunica agenda preliminară pentru misiunea economică.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați domnului Dumitru Mihai-Alexandru, consilier, Direcția Relații Externe, alexandru.dumitru@ccir.ro, tel. 0374474382.

 

Agendă

12 iunie   15:10    Plecare din București cu zbor AirBaltic

17:40    Sosire în Riga

20:00     Recepție organizată de Ambasada României în Letonia

 

13 iunie   Participarea delegației la Forumul de afaceri România – Letonia

10:00     Mesajele de deschidere

10:20 -12:00    Sesiune B2B

12:00 – 13:00   Lunch

14:00     Program cultural – turistic / Timp liber

 

14 iunie  11:00      Continuarea discuțiilor de afaceri

 

15 iunie   Program cultural – turistic / Timp liber

16 iunie  11:55      Plecare către București cu zbor AirBaltic

14:25     Sosire București

Detalii

Începe:
12 iunie 2023
Se termină:
16 iunie 2023
Categorie Eveniment: