Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Gala Topul Firmelor Prahovene 2014

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gala Topul Firmelor Prahovene 2014

5 mai 2014

 

În seara zilei de 31 octombrie 2014, sala Grand Ballroom din cadrul complexului Sky Center – Păulești a devenit pentru câteva ore, marea și stralucitaorea scenă a sărbătorii comunității afacerilor prahovene – Gala Topul Firmelor Prahovene, ajunsă la cea de-a XXI-a ediție. De-a lungul timpului, importanța Galei a depășit cu mult granițele județului Prahova, așa cum și succesul în afaceri al firmelor de top din județul nostru, s-a impus de multe ori, la nivel național și chiar internațional. Anul acesta însă, participarea – atât a firmelor cât și a personalităților invitate – a depășit numeric, dar și că importantă bilanțul edițiilor precedente.

Pentru a onora performanța notabilă, obținută cu efort de firmele prahovene pe parcursul anului 2013, pentru a încadra această performanță așa cum se cuvine, în tiparul valoros al unei prezențe de excepție, au onorat cu prezența această gală, membri ai Corpului Diplomatic acreditat în România, personalități ale vieții politice românești, ale administrației locale și centrale, ale mediului bancar. Dl. Titus Corlățean – Ministrul Afacerilor Externe, a fost personalitatea marcantă, prezența în premieră, la nivel național, la un astfel de eveniment organizat de o camera de comerț și industrie județeană.

La Gala Topul Firmelor Prahovene 2014 au fost reprezentate la nivel înalt – ministru, secretari de stat, directori – Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Justiției Ministerul Economiei, Departamentul pentru IMM-uri, Turism și Mediu de Afaceri.

Si prezența membrilor Corpului Diplomatic a fost una impresionantă – la ediția din acest an a Galei Topul Firmelor Prahovene au participat 56 reprezentanți – ambasadori, însărcinați cu afaceri și consilieri economici din 30 tari.
Europarlamentari și parlamentari ai județului Prahova, dar și reprezentați la vârf ai administrației județene și locale – Prefectul Județului Prahova – Dna. Rodica Paraschiv, primari și viceprimari de localități prahovene, s-au numărat printre invitații Galei, împreună cu reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate .

Sistemul cameral românesc, a fost reprezentat prin Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Dl. Mihai Dărăban, iar – din partea organizațiilor omologe din strainanate, au fost prezenți Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Dl. Valeriu Lazăr și Președintele de Onoare al acestei camere – Dl. Gheorghe Cucu. CCI Prahova derulează de peste două decenii un parteneriat activ, materializat în numeroase acțiuni și evenimente comune, cu colegii de la Camera Națională a Republicii Moldova.

Pentru că în activitatea de zi cu zi, CCI Prahova se bazează pe o relație excelență și cu mediul bancar, reprezentanții câtorva importante instituții financiar-bancare au fost prezente la evenimentul din 31 octombrie.

În această ecuație, a succesului în afaceri, pe care cele mai performanțe firme ele județului Prahova au rezolvat-o cu succes la nivelul anului financiar 2013, se înscriu 4 289 firme care au îndeplinit exigențele condiții de încadrare în Top. Dintre acestea, 1897 firme se situează în Top 10, dintre care 974 firme se situează pe primele trei locuri, iar 440 pe prima poziție.

În cadrul galei Topului Firmelor Prahovene 2014 s-au evidențiat și s-au premiat cu diplome, primele 10 firme pentru fiecare domeniu și clasa de mărime. De asemenea, au fost acordate o serie de distincții și trofee devenite tradiționale, astfel: Distincția de Onoare acordată firmelor clasate 5 ani, consecutiv, pe primele 3 locuri în Top; Distincția de Merit pentru Export, acordată firmelor cu activitate de export produse și servicii; Trofeul «10 Ani de Excelență în Afaceri », acordat firmelor clasate 10 ani, consecutiv, pe primele 3 locuri în Top; Trofeul «Femeia de Afaceri» acordat Doamnelor având calitatea de proprietar/asociat sau manager general și reprezentând firmele clasate pe primele 3 locuri; Trofeul „Responsabilitatea Socială a Companiilor” acordat începând cu anul precedent, firmelor care implementează cu succes conceptul de Responsabilitate Socială a Companiilor pentru o dezvoltare durabilă.

Între firmele care de-a lungul anilor au fost alături de CCI Prahova nu numai printr-o colaborare strânsă, dar și printr-un parteneriat tradus în sprijin concret, în calitate de parteneri sau sponsori, pentru a conferi Galei anuale a Topului Firmelor Prahovene amprenta de festivitate, și anul acesta, la cea de-a XXI-a ediție, s-au alăturat nume cu rezonanță ale comunității de afaceri locale și românești : ALINSO GROUP – sponsor principal al evenimentului,ALEXANDRION GRUP România, CORAL IMPEX, AFILIU TRANS, APĂ TALEA, BERGENBIER, Grupul CARMISTIN, CONFIND, COFFEOL ROMÂNIA, DELICE INTERNAȚIONAL – Cofetariile Clarion, DOMENIILE VITICOLE TOHANI, ESPERANDZA COM IMPEX, LIDO GIRBEA, MODPACK SYSTEM, OLTINA IMPEX PROD COM, OZTASAR, PLATINUM DENT, Tymbark Maspex România, YAZAKI ROMANIA.
Partener media al evenimentului a fost și în acest an Televiziunea Regională “Valea Prahovei”, membră a trustului media MIX MONTAN, alături de portalul de afaceri www.prahovabusiness.

Pe parcursul ceremoniei de decernare de diplome, distincții și trofee, câțiva invitați de marca – Prefectul Județului Prahova, Ambasadorul Macedoniei și cel al Qatarului – au dorit să marcheze într-o manieră specială momentul festiv la care asistau, prin înmânarea Președintelui CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu, plachete și diplome prin care recunosc și apreciază contribuția organizației camerale prahovene, a Președintelui sau, la dezvoltarea unui mediu puternic de afaceri în județul Prahova.

Sarbatoarea elitei comunității de afaceri a județului Prahova, celebrată în Gala din 31 octombrie 2014 a reprezentat și în acest an, un eveniment-reper al vieții economice prahovene. La amploarea și strălucirea acestuia – care cu certitudine – au depășit edițiile anterioare, au contribuit locația specială, invitații de marca, programul artistic variat și bine echilibrat, suportul generos al sponsorilor și partenerilor, emoțiile firmelor laureate, strădania și entuziasmul organizatorilor.

Pentru succesul înregistrat în derularea afacerii, pentru tot efortul depus pentru a depăși problemele unui mediu economic dificil, toți laureații Galei Topul Firmelor Prahovene 2014 merită cele mai calde felicitări și un suport real, din partea tuturor factorilor instituționali cu implicare în viață economico-socială a județului Prahova.

 

 

Detalii

Dată:
5 mai 2014
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: