Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Invitație misiune economică China CCI Prahova

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Invitație misiune economică China CCI Prahova

12 iunie 2023

Camera de  Comert si Industrie Prahova are deosebita placere sa va adreseze invitatia de participare la Misiunea Economică pe care o organizeaza  in CHINA, la Harbin și Beijing, in perioada 12 – 20 iunie 2023.

            Programul cuprinde participarea la cea de-a 32-a editie a Targului International pentru Economie si Comert de la Harbin – HTF 2023, care in acest an va avea ca obiectiv revitalizarea investitiilor ca promotor al cresterii economice, dar si reconfigurarea pietelor de aprovizionare, respectiv desfacere și a surselor alternative de energie. Expozitia si evenimentele organizate cu aceasta ocazie se vor desfasura pe o suprafata  de 60 000 mp. Domeniile principale care pot oferi solutii de afaceri profitabile sunt : bunuri de larg consum, energie regenerabila, bio-economie, economice digitală, constructii si materiale de constructii ecologice, comert electronic, masini si echipamente electrice, echipamente industriale, smart cities, etc.

Manifestarea se prezinta ca o adevarata platforma pentru parteneriate intre firme din toata lumea, fiind al doilea targ ca importanta si amploare din China si unul dintre cele mai renumite din regiunea Asiei de Nord-Est.

Ediția din acest an aduce, ca un element de noutate, un eveniment de promovare a orasului Daquing, cunoscut ca fiind “capitala petrolului” din China dar si “orasul celor o suta de lacuri”.

 

            In plus fata de participarea la expozitia HTF 2023, programul va include  intalniri de lucru organizate in Beijing, Harbin si Daquing, conform agendei de mai jos, in functie de domeniile de activitate si sectoarele de interes exprimate de firmele romanesti participante in cadrul delegatiei :

 

Luni, 12 iunie

Deplasare Bucuresti – Harbin (sosire in Harbin 13 iunie)

Marti 13 iunie – Sambata 17 iunie – Harbin

Participare la festivitățile de deschidere ale HTF 2023/ vizitarea Targului International Harbin / întâlniri de afaceri / Vizită de afaceri la Daquing

Sambata, 17 iunie

Deplasare Harbin – Beijing

Sambata, 17 iunie – Marti, 20 iunie – Beijing

Intâlniri de afaceri organizate în colaborare cu Ambasada României la Beijing

Marti, 20 iunie

Deplasare Beijing – Bucuresti

 

Va invitam, asadar, sa profitati de oportunitatile de promovare si colaborare oferite de participarea in cadrul acestei deplasari si sa ne transmiteti raspunsul Dvs. de principiu pana cel tarziu 15 mai 2023, la e-mail: externe@cciph.ro, completand formularul pe care vi-l remitem anexat.Dupa transmiterea interesului de principiu privind participarea,  vom reveni cu informatii complete legate de programul detaliat si costurile deplasarii .

 

Ramanem in asteptarea raspunsului Dumneavoastra prompt si va asiguram, Stimata Doamna / Stimate  Domnule  Director General,  de expresia distinsei noastre consideratii.

 

Cu deosebita stima,

 

Aurelian GOGULESCU

PRESEDINTE

Detalii

Dată:
12 iunie 2023
Categorie Eveniment: