Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Premiile si trofeele Galei «Topului Firmelor Prahovene» 2021

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Premiile si trofeele Galei «Topului Firmelor Prahovene» 2021

16 noiembrie 2021

Ca in fiecare an, Camera de Comert si Industrie Prahova celebreaza si promoveaza performerii de top ai comunitatii prahovene de afaceri.

In cuprinsul clasamentului Topul Firmelor Prahovene 2021, se regasesc cele mai performante companii prahovene, in baza datelor financiar – contabile din bilantul anului 2020.

Topul firmelor prahovene 2021 in cifre si date:

  • Total firme in TOP 10:  3 107
  • Total firme in TOP 3:    1 638
  • Total firme in TOP 1:      762

Firme prahovene in Topul National al Firmelor:

  • Total firme prahovene  in TOP 10 National:  433
  • Total firme in prahovene TOP 3 National:  168
  • Total firme prahovene in TOP 1 National:  71

Firmele prahovene laureate la Gala Topul Firmelor Prahovene 2021 vor primi,  impreuna cu diploma acordata pentru clasarea firmei in Top, o serie de distinctii si trofee care reflecta preocuparea privind responsabilitatea sociala a companiilor, efortul investitional, activitatea de export, performanta feminina in afaceri.

Pentru ca, in continuare, traversam  o perioada dificila din punct de vedere pandemic, cu repercursiuni grave la nivel sanitar, economic si social, Gala TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE  2021 va avea loc in format online.

Evenimentul, realizat sub forma unui film de promovare – premiere a companiilor prahovene de top, va fi lansat  in premiera pe website-ul CCIPrahova www.cciph.ro, pe pagina FaceBook a CCIPrahova https://www.facebook.com/cciprahova si pe platforma YouTube, marti, 16 noiembrie 2021, la ora 12:00.

Va invitam sa fiti alaturi noi, de sarbatoarea comunitatii prahovene de afaceri, conectandu-va la una dintre aceste platforme in ziua si la ora comunicate !

Multumim tuturor firmelor participante, tuturor partenerilor si colaboratorilor care au avut amabilitatea si placerea sa ne trimita mesaje, precum si sponsorilor si partenerilor care au fost alaturi de noi si cu aceasta ocazie !

 

 

Topul Firmelor Prahovene 2021

Topul Firmelor Prahovene, organizat de CCI Prahova, este cel mai obiectiv si mai concludent clasament care evidentiaza performanta economica a firmelor judetului nostru.

Obiectivitatea criteriilor care stau la baza realizarii clasamentului «Topul Firmelor Prahovene», dar si recunoasterea acestuia prin temei legal (Legea 335/2007 – Legea Camerelor de Comert si Industrie din Romania), fac din Topul Firmelor si din insemnele care se atribuie firmelor laureate, un  veritabil suport de bonitate pentru acestea.

Informatiile care stau la baza realizarii clasamentului sunt furnizate de Oficiul National al Registrului Comertului si Ministerul Finantelor, iar metodologia aplicata este complexa si unitara, aprobata si aplicata la nivelul  intregului sistem cameral romanesc.

De-a lungul timpului metodologia s-a imbunatat, rafinandu-se  si adaptandu-se atat la schimbarile survenite in peisajul economic romanesc, cat si la sugestiile venite din mediul de afaceri.

Topul evidentiaza primele 10 firme clasate pentru fiecare grupa principala de activitate (Cercetare-Dezvoltare, Industrie, Constructii, Agricultura, Comert, Servicii si Turism), domeniu de activitate si clasa de marime a firmelor,  in ordinea punctajului obtinut prin prelucrarea a cinci indicatori. Acestia sunt :  cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizarii resurselor umane, eficienta utilizarii capitalului angajat.

Pentru rigurozitatea, minuțiozitatea și relevanța pe care le înglobează acest clasament, este deosebit de importantă contribuția unui grup de profesioniști cu o bogată și valoroasă experienta – membrii Comisiei de Validare a Topului – formată din reprezentanții unor institutii relevante pentru activitatea economica a judetului Prahova.

Firmele care fac parte din clasamentul „Topul Firmelor Prahovene” sunt cuprinse in catalogul  realizat in format electronic. Acesta se constituie intr-o  valoroasa baza de date  – continand date despre cele peste 3 100 firme laureate, o prezentare in sinteza din punct de vedere economico-social a judetului Prahova, metodologia de realizare a clasamentului, precum si alte date si informatii de interes economic.

Detalii

Dată:
16 noiembrie 2021
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: