Webinar „Oportunități de afaceri România-Spania”

În cadrul eforturilor sale susținute de a promova interesele de afaceri ale companiilor românești pe plan extern, Camera de Comerț și Industrie Prahova caută în permanență noi direcții de internaționalizare care sa ofere oportunități optime comerciale și de investiții.

Astfel, sunteti invitati să participați la webinarul “Oportunități de afaceri ROMÂNIA-SPANIA”, care va avea loc joi, 25 martie 2021, pe platforma zoom a CCI Prahova, începând cu ora 11.

Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie Prahova în colaborare cu Ambasada României în Regatul Spaniei, se adresează atât companiilor care au stabilit relații de afaceri pe piața din Spania, cât și celor interesate să identifice oportunități de colaborare în această direcție. De asemenea, legăturile tradiţionale dintre România şi Spania, popoare cu profunde afinităţi istorice şi de latinitate, s-au relansat şi s-au extins în ultimele decade, în prezent, Spania – a 14-a economie la nivel mondial în 2019 – fiind unul dintre principalii parteneri economici ai României.

Caracterul specific, deosebit de strâns al relaţiilor bilaterale, a fost potenţat de altfel şi de prezenţa pe teritoriul spaniol a unei semnificative comunităţi româneşti, bine reprezentate și cu un apetit ridicat spre antreprenoriat, lucru ce poate constitui un alt atu de a considera această piață ca o oportunitate de extindere a activității Dvs.

“Evenimentul se adresează companiilor din orice domeniu de activitate si, dincolo de constrângerile impuse de pandemie, dorim să transformăm într-un avantaj modalitatea de conectare online și să depășim distanțele fizice, reunind astfel în cadrul evenimentului companii din toată țara”, afirma organizatorii.

Programul evenimentului este atasat mai jos și vă rugăm să transmiteți până cel târziu 19 martie 2021, la email: externe@cciph.ro, confirmarea de participare, menționând datele firmei și ale persoanelor participante precum și domeniul de interes, urmând să primiți ulterior pe mail programul și link-ul zoom al evenimentului.

PROGRAM SPANIA

Scroll to Top

Caută